ČLÁNKY

Zajímavé články o nemovitostech

jak spravne vybrat pozemek
Nechci se bavit o tom zda jste si něco zjistili o lokalitě, zda se vám tam líbí, jestli tam je občanská vybavenost atd. Tohle přeskočíme a podíváme se na zásadnější věci, které byste si měli dopředu zjistit, než daný pozemek koupíte.
14.3.2022novetrendy
proč prodávat s makléřem
Jaká by měla být přidaná hodnota k vaší nemovitosti, když ji budete prodávat přes realitního makléře?
18.11.2021novetrendy
investice
Jak mohl ten či onen zbohatnout ve svých 25-35 letech? Jak to, že se má dobře a já furt musím makat v práci, která mě nebaví? Na to je jednoduchá odpověď: vše je nastaveno v hlavě. Zajímáte se o finance? Ovládáte finanční gramotnost? Jistě, na toto téma existuje mnoho knih, ale ruku na srdce – ... Dozvědět se více ...
18.11.2021novetrendy
Dědictví 2.díl
Není to tak dlouho, co jsem psal článek o dedictví. Mile mě překvapilo, že jste si ho přečetli a přišlo několik dotazů. 😊 V tomto druhém díle se pokusím zodpovědět vaše dotazy a zajít více do hloubky, protože to je velmi široké téma. V prvním díle jsem psal spíše úvod a základ toho, co ... Dozvědět se více ...
18.11.2021novetrendy
dědictví
Když se řekne dědictví, tak zprvu to může rozzářit oči a mít vidinu zbohatnutí, ale je to vlastně smutná událost, která nás jednou čeká všechny a nikdy nevíme kdy přijde. Když už se psychicky srovnáme s tragédii co nás potkala, že jsem přišli o někoho blízkého, tak nás čekají další nepříjemné věci, ... Dozvědět se více ...
18.11.2021novetrendy
nemovitosti v roce 2020 a 2021
Rozhodli jste se, že chcete prodat svou nemovitost, ale stále váháte a pokládáte si otázku, zda je zrovna teď ta doba, kdy je výhodné prodat?
11.11.2020novetrendy
Jaké jsou kategorie realitních kanceláří
Když se řekne realitní kancelář, tak většina z nás si představí člověka v kravatě, který nějakým způsobem nabere nemovitost a vzápětí ji prodá. Dnes se vám pokusím vysvětlit, jak funguje realitní makléř v RK a jak celkově RK pracují.
11.11.2020novetrendy
Databáze klientů
Na webu najdete mnoho informací ohledně realit. Vše napsáno od odborníků a profesionálů na dané téma, jako je třeba PENB, odhad nemovitosti, homestaging atd. Dříve by mě nikdy nenapadlo, že bych měl napsat o úplných základech, až do nedávna. Dnešní téma tedy bude databáze klientů.
11.11.2020novetrendy
Co můžete dělat s problémovým nájemníkem
Řešil jsem hodně otázek jak naložit s neplatiči nájmu. Toto je vždy výživné a nekonečné téma. Jako pronajímatel moc velkých možností nemáte, ale pokusím se nějak ve zkrácených bodech vypíchnout ty nejběžnější.
11.11.2020novetrendy